vrijdag 21 mei 2010

Alfa Accountants Barneveld officieel geopend

BARNEVELD, 21 mei 2010 – Het nieuwe kantoorpand van Alfa Accountants en Adviseurs in Barneveld is donderdag 20 mei officieel geopend. Ter gelegenheid hiervan had Alfa een groot aantal gasten uitgenodigd voor een kijkje in het ruime kantoor aan de Stationsweg 62 te Barneveld.

De bezoekers hadden de gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, het pand te bezichtigen en even bij te praten. De nieuwe locatie ligt vlakbij de aansluiting naar de A1 en is dus zeer goed bereikbaar voor zowel medewerkers, als klanten. Daarnaast biedt het nieuwe pand volop ruimte voor de Alfa-medewerkers van kantoor Barneveld en beschikt het over een ruime parkeergelegenheid.

Alfa is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Alfa beschikt over een landelijk netwerk van 32 kantoren en heeft ruim 800 medewerkers in dienst. Ondernemers kunnen rekenen op een gedegen advies van gespecialiseerde en ervaren adviseurs. Meer informatie is te vinden op www.alfa-accountants.nl.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alex van Vliet, directeur Alfa Accountants en Adviseurs, telefoonnummer 0342 411411, e-mail avanvliet@alfa-accountants.nl. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op onze website www.alfa-accountants.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten